FAQ

Veelgestelde vragen

Hier tref je de veelgestelde vragen. Mocht jou vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een WhatsApp.

Wat is de minimale huurperiode?

Wij verhuren auto’s vanaf 2 dagen.

Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren?

Bij Autoverhuur op Curaçao kan iedereen vanaf 18 jaar (met een geldig rijbewijs) een auto huren.

Welke betaalmethodes hanteren jullie?

Bij ons kan je in Euros pinnen met een pinpas en creditcard. Online bankoverboeking en daarnaast is het ook nog mogelijk om de huur contant te voldoen. Contant accepteren wij enkel guldens (ANG). De borg kan in contant naast ANG ook in Euros of in Dollars worden voldaan.

Hoe zijn de huurauto's verzekerd?

Alle auto’s aangeboden bij Autoverhuur op Curaçao zijn officieel verzekerd als zakelijk gebruik voor autoverhuur. Hierdoor kunnen wij ook een extra bestuurder gratis aanbieden.

De auto’s zijn WA verzekerd (vergelijkbaar met de WA verzekering in Nederland). Op Curaçao is het helaas niet mogelijk auto’s ouder dan 3 jaar All Risk te verzekeren. Sommige autoverhuurder bieden dit wel aan, dat houd in dat ze de risico zelf dragen of een hoop gedoe over de kleine lettertjes bij het inleveren van de auto. Wij zijn liever transparant in onze werkwijze.

Wat zijn de tarieven bij maandverhuur?

Onze auto’s zijn ook per dag (met een minimale van 2 dagen), per week en per maand te huur. Alle tarieven kan je terugvinden op onze tarievenpagina.

Pech onderweg? 24/7 wegenwacht

Een fijn gevoel; onze auto’s zijn allemaal standaard aangesloten bij 24/7 wegenwacht Curaçao. Mocht je dan bijvoorbeeld onverhoopt ergens een lekke band krijgen en deze niet zelf kunnen verwisselen, dan staan zij altijd voor je klaar.

Wat te doen bij een ongeluk?

Blijf vooral rustig en kijk eerst of het met iedereen goed gaat. Laat de auto staan als er schade is gereden en bel dan eerst 199 (Curaçao Road Service). Zij komen dan langs om alles vast te leggen door middel van verklaringen en foto’s. Let op, doe je dit niet heb je kans dat de verzekering niet uitkeert!

Bel ons daarna op +5999 521 – 57 86 om ons op de hoogte te houden. Indien nodig komen wij ook ter plaatsen en zorgen wij voor vervangend vervoer.

Ik heb een andere vraag...

Mocht je een ander vraag voor ons hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een WhatsApp op telefoonnummer +5999 521 – 57 86

Autoverhuur op Curaçao © 2020 – All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen