Voor stagiaires

Voor stagiaires

Autoverhuur op Curaçao

Filters
Kortingscode

Autoverhuur voor stagiaires

Je gaat stage lopen op Curaçao? Super leuk! Maanden sparen, wachten…en nog eens wachten.. en dan is het zover! Op naar Curaçao. Er staat je een prachtige tijd te wachten vol met avontuur, zee, strand & en de gezellige happy hours op Curaçao.

Wat niet iedereen weet is dat een auto op Curacao echt onmisbaar is. Niet alleen om heen en weer naar jouw stageplek te rijden, maar ook om het eiland te verkennen. De mooiste stranden liggen nu eenmaal op het Westen van het eiland en het gezellige Jan Thiel en Mambo weer richting het Oosten van het eiland.

Als stagiaire houd je naast je huisvesting en uitgaansleven natuurlijk geen bakken met geld over voor een dure huurauto op Curaçao. Dat snappen wij volledig 😉 Vandaar dat wij bij Autoverhuur op Curaçao onze tarieven aanpassen voor stagiaires en andere die lange termijn huren bij ons. Bekijk deze tarieven op onze tarievenpagina.

Wij wensen je een onvergetelijke tijd op Curaçao en mocht je vragen hebben dan vernemen wij dit graag van je. Je kan dan contact opnemen via ons contactformulier of stuur ons eenvoudig een WhatsApp.

Huisvesting voor stagiaires

Als je wilt stage lopen op Curaçao heb je naast een goedkope huurauto ook natuurlijk huisvesting nodig. Huisvesting op Curaçao kan jou hier goed bij helpen. Op de website van Huisvesting op Curaçao vind je diverse studentenhuizen, appartementen en studio’s te huur op Curaçao.

Autoverhuur op Curaçao © 2020 – All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen